Over Goldfingers

Ons team bestaat uit ervaren taalprofessionals die niet alleen een taal grammaticaal tot in de puntjes beheersen maar bovendien ook moedertaalsprekers zijn van die specifieke taal. Zo wordt u tijdens de training volledig in de gekozen taal ondergedompeld en krijgt u zowel de algemene zaken als de kleine subtiliteiten van de taal aangereikt.

Met een talent voor het opbouwen van uw talenkennis en bijgevolg zelfvertrouwen, gaan onze taaltrainers creatief om met taal en leermethodes. Elk individu is immers uniek in zijn taalverwerving. Bij Goldfingers krijgt u dus geen standaardcursus of standaardaanpak voorgeschoteld maar een op maat uitgewerkt traject waarmee u uw doelen sneller en efficiƫnter bereikt.

Onze taaltrainingen zijn bovendien samengesteld met het oog op een duurzaam behoud van uw talenkennis via het geleidelijk verwerken van de leerstof en zo veel mogelijk toepassen in de praktijk. Op die manier blijft u gemotiveerd om de taal te onderhouden, actief te gebruiken en te blijven bijleren.

Taaltrainingen met effect

Tijdens de lessen leggen we de nadruk op de situaties waarin de communicatie tussen u en anderstalige partijen stroef verloopt of misschien zelfs misloopt. Door middel van simulaties kunnen wij u op dergelijke situaties voorbereiden zodat u tevreden bent over de communicatie die tot stand komt.

Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij enerzijds dieper ingaan op hardnekkige problemen die u belemmeren om een taal optimaal te beheersen en kunt u anderzijds betere resultaten behalen. We houden steeds rekening met uw startniveau en passen de trainingsvorm aan op uw leerdoelen, leerstijl en praktische wensen.

Gebrek aan specifieke woordenschat, geen durf om te spreken, of nood aan een opfrisbeurt van grammatica? Wij bieden u het perfecte evenwicht tussen theorie en praktijk. Geen enkele training is dezelfde. Op basis van wat u wil leren, uw huidige en gewenste taalniveau en uw professionele context stellen we de perfecte taaltraining samen. Ons ervaren team kan met elke Europese taal en niveau uit de voeten. Geef dus gerust uw wensen aan!

Onze werkwijze

 • Vrijblijvend intakegesprek
  U neemt contact met ons op? Dan gaan wij over tot een vrijblijvend intakegesprek met u of uw team. Tijdens dat gesprek luisteren we naar uw plannen en ambities, hoe de gekozen taal deel uitmaakt van uw functie, bedrijf en sector, en bepalen wij uw taalniveau. Op die manier wordt een duidelijk traject uitgestippeld dat u of uw team naar het gewenste doel brengt.
 • Prijsofferte
  Op basis van deze intake maken wij een prijsofferte op voor een een-op-een training of een groepstraining. U beslist met ons in zee te gaan? Uw taaltraining wordt op maat samengesteld voor uw doeleinden en op uw tempo.
 • Online oefenplatform
  Tijdens de taaltraining krijgt u naast de taallessen ook toegang tot een online oefenplatform waarop u de aangeleerde woordenschat uit de training kan terugvinden en inoefenen. Enkel het ingeven van de woordenschat wordt u als eenmalige kost aangerekend.
 • Opvolging
  Tussen de trainingsmomenten kunt u steeds rekenen op een uitgebreide opvolging, gaande van feedback tot revisie van korte teksten en praktisch advies, dat u zowel online of telefonisch kunt vragen. Heeft u uw taaltraining of vervolgtraining afgerond? Dan kunt u mits een meerprijs nog steeds een beroep doen op Goldfingers voor vertalingen, revisie of begeleiding bij het uitvoeren van diverse taken in de taal van de training die u of uw team volgde.