Voor wie?

Bij Goldfingers geloven wij dat elke persoon en onderneming specifieke behoeftes heeft wat taalverwerving betreft. Onze taalopleidingen worden dan ook steeds op maat uitgewerkt om aan al deze verwachtingen en noden te voldoen.

We hebben ervaring met het geven van taaltrainingen aan individuen en bedrijven, van groot tot klein en in alle sectoren. Voor ons lesmateriaal baseren we ons op het eigen materiaal dat u ons kan bezorgen. Zo zorgen we ervoor dat het lesmateriaal steeds relevant is en volledig afgestemd is op de sector waarin u of uw bedrijf actief in zijn.

Onze taaltrainingen zijn geschikt voor medewerkers en leidinggevenden van bedrijven en organisaties in verschillende sectoren. Ze kunnen gericht zijn op ondernemingen die zich toeleggen op de internationale handel, reizen en toerisme, of op werkkrachten uit de horeca en zorgsector. Ook voor studenten, scholieren en particulieren met een persoonlijke doelstelling, leveren we trainingen die helemaal afgestemd zijn op taalniveau, tempo en vakgebied.

Training in groep of individueel?

Elke taaltraining kunt u individueel volgen, in duo of samen met een kleine groep collega’s. Onze taaltrainers werken graag bij u op locatie, zodat zij uw organisatie goed leren kennen, maar trainingen volgen in de trainingsruimte van Goldfingers is ook een optie.

Bent u op zoek naar privé-trainingen? Dan luisteren we graag naar uw plannen en ambities. Bij ons krijgt u geen standaardcursus voorgeschoteld, maar een op maat uitgewerkt traject waarmee u uw doelen sneller en efficiënter bereikt.

Werkt u liever aan een taal in teamverband? Reken er dan op dat we alle deelnemers screenen om zo het taalniveau én de doelstellingen van uw collega’s te bepalen. Zo kunnen we gericht adviseren en de taaltraining op maat van het volledige team samenstellen. Bekijk ook ons aanbod van workshops die zich richten op bedrijfsmedewerkers met gelijkaardige plannen en ambities.