Presenteren voor publiek

Bent u een vlotte spreker maar ondervindt u moeite om een lezing, presentatie of uiteenzetting in een andere taal te brengen? Voelt u zich beperkt in uw communicatie omdat u specifieke termen en taalnuances misloopt tijdens presentaties en gesprekken op congressen of buitenlandse bedrijfsbezoeken?

Hoe gaan we te werk?

Goldfingers biedt taaltrainingen op maat van uw presentatienoden. Dit kan gericht zijn op hulp bij het opstellen van een uiteenzetting in een andere taal, het aanleren van een gerichte woordenschat, geijkte zegswijzen en een correcte uitspraak, tot het samenstellen van een foutloze PowerPoint. 

De presentatie, en alles wat daarrond hoort, wordt samen ingeoefend en bijgeschaafd, zodat u met zelfvertrouwen en een betere kennis van de taal uw publiek te woord kan staan.

Voor wie?

Geschikt voor leidinggevenden, experten en woordvoerders van bedrijven of onderzoeksinstellingen die regelmatig moeten spreken voor een internationaal publiek. Dit kan ook ingericht worden voor anderstaligen die presentaties in het Nederlands moeten geven.